maanantai 28. syyskuuta 2015

Roosa nauha 2015

Roosa nauha -kampanja on täällä taas. Tämän vuoden Roosa nauha on Katri Niskasen käsialaa, teemalla Käsi sydämellä. Tämän vuoden nauhaan Katri on piirtänyt kädet jotka symboloivat auttavia käsiä. Käsillä tekeminen on hänelle itselleen tärkeää ja pienet teot voivat olla hänen mielestään niitä suurimpia, joilla voi auttaa toisia ihmisiä. Auttavia käsiä ei ole koskaan liikaa, tarvitsemmehan me kaikki joskus apua pienemmissä ja joskus isommissakin asioissa, ihan arkielämässä ja varsinkin silloin jos sairaus sattuu omalle kohdalle tai koskettaa lähipiiriä. Silloin toisen tukeminen ja auttaminen on todella tärkeää. Jos et ole kuullut Roosa nauha -kampanjasta aikaisemmin, niin voi lukea asiasta lisää Roosa Nauha -kampanjan nettisivuilta.


”Pienillä teoilla on väliä. 
Haluan omalla panoksellani tukea syöpätutkimusta, 
sekä kannustaa ihmisiä huolehtimaan itsestään ja toisistaan. 
Suunnittelin kädet nauhaan symboloimaan auttamista ja välittämistä”
Katri Niskanen 

Nauhan lisäksi Katri Niskanen on suunnitellut kokonaisen malliston jonka tuotteiden hinnasta 10% menee Roosa nauha -kampanjan hyväksi. Mallistoon kuuluu nauhan kuviota mukailevalla printillä painettujen tuotteiden lisäksi myös yksivärisiä vaatteita ja asusteita. Mukana on myös unisex T-paita joka sopii niin naisille kuin miehillekin. Pelkkään t-paitaan tai asusteisiin ei kuitenkaan tarvitse tyytyä, vaan mallistoon kuuluu niin yksinkertaisia kuin juhlavampiakin vaatteita, tietysti Katrin tutulla tyylikkäällä kädenjäljellä toteutettuna.


Mallistoa saa Katri Niskasen omasta verkkokaupasta ja Iso Roobertinkadun putiikista Helsingistä. Eikös vain olekin tyylikkäitä nämä mekot? Tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa on oikeastaan kaksi vaatetta, yksinkertainen mekko alla ja löysä jakku päällä. Hämäävästi näyttää yhtenäiseltä vaatteelta. Kannattaa muuten käydä muutenkin vilkaisemassa uusittuja Katri Niskasen nettisivuja ja syksyn uutta mallistoa, jossa on aikaisempaa monipuolisempi valikoima ihan arkikäyttöönkin sopivia vaatteita.

Roosa nauha -kampanjaan kuuluu tietysti myös paljon muitakin tuotteita jotka löydät kampanjan nettisivuilta, niin kuin myös ohjeita kampanjaan osallistumiseen ja paljon muuta asiaa. Kampanjaa voi seurata myös Facebookissa Roosa nauhan ja Katri Niskasen fb-sivuilla. Teemapäivää vietetään 9.10. ympäri Suomen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi kommenttiboxiin...