tiistai 9. syyskuuta 2014

Uusi blogi

No niin, tästä se lähtee... Tässä on siis uusi blogini Jalanjälkiä. En halua kirjoittaa perinteistä muotiblogia, jossa esitellään oman vaatekaapin sisältöä, omaa tyyliä tai kaiken maailman kissanristiäisiä joissa on käyty, vaan yritän löytää jonkin uudenlaisen lähestymistavan asioihin joista kirjoitan. Niin, eikä tarvitse heti vetää hernettä nenään jos joku tuosta nyt pahastui, antaa kaikkien kukkien kukkia ja jokainen saa pitää juuri sellaisista asioista kuin pitää ja seurata juuri sellaisia blogeja joista on kiinnostunut. Jalanjälkiä on blogi jossa mielummin painan itse omat jalanjälkeni maahan kuin seuraan toisten jalanjäljissä tiiviisti tallattuja polkuja. Aiheeni risteilevät usein muodin, lifestylen ja muidenkin aiheiden parissa, etsien jotain mielenkiintoista joka on jäänyt vähän vähemälle huomiolle. Erityisesti haluaisin tuoda esille pieniä kiinnostavia tuotteita ja tekijöitä joita tästä maasta kyllä löytyy, mutta usein ne jäävät vähän vähemmälle huomiolle. Saatan ottaa kantaa myös moniin muotimaailman epäkohtiin tai muihin ajankohtaisiin asioihin. Tulevaisuus näyttää millaiseksi blogini muotoutuu ajan kuluessa...

Ja sitten itse asiaan. Helsinki Design Week on parhaillaan menossa ja kävin sunnuntaina 7.9. katsastamassa Kaapelitehtaalla mitä Design Market tarjoaa tänä vuonna. Mukaan tarttui keraamikko Eeva Jokisen herkän kauniit pitsimäiset riisiposliinikupit, joita voi käyttää monella tavalla, teekuppina, pienenä jälkiruokakuppina, dippiastiana tai vaikka tuikkulyhtynä.


Nyt pitäisi sitten vaan päättää käyttääkö noita kuppeja teekuppina vai tuikkulyhtyinä, koska kauniit ne ovat tuikkulyhtyinäkin kun valo kuultaa kauniisti kuviosta läpi. Jos haluat tietää lisää Eeva Jokisesta, niin nettisivut löytyvät täältä. Hänen astioitaan löytää myös Taidekäsityökauppa Okrasta, osoitteesta Aleksanterinkatu 26, Helsingissä.

Helsinki Design Week jatkuu vielä tämän viikon eli 14.9. asti. Pitää tutkia ohjelmatarjontaa vielä uudemman kerran ja katsoa mitä kaikkea mielenkiintoista Design Weekillä on vielä tarjottavanaan. Ainakin 10-vuotisjuhlanäyttely Lähimuoto täytyy käydä katsastamassa Teurastamolla ja siinä sivussa muitakin näyttelyitä mitä on paikan päällä. Helsinki Design Weekin ohjelma löytyy täältä, jos haluat käydä katsastamassa mitä kaikkea mielenkiintoista on vielä tarjolla tämän viikon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi kommenttiboxiin...