sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kesäkaupoilla

Kävin tutustumassa ihanan persoonalliseen kesäkauppaan joka on äskettäin avattu Kiseleffin taloon Senaatintorin kulmille. Kyseessä on turkulaisen Televisio Lifestyle -putiikin kesämyymälä Helsingissä, joka on avoinna koko kesän, aina elokuun loppuun asti. Summerstoren sisäänkäynti löytyy Unioninkadun puolelta.


Tästä putiikista löytyy monipuolinen valikoima kotimaista muotia ja vähän ruotsalaistakin, kuten Minna Parikan korkokenkiä ja puputennareita ja Swedish Hasbeensin puukenkiä. Koruvalikoimaan kuuluu mm. iki-ihania Uhana Designin pisarakorviksia, Poola Katarynan kukkakoruja, Pilke Designin ja Yo Zen puukorut sekä R/H:n Mountain korviksia omia asujaan piristämään.


Kun näitä katselee, niin kuka enää haluaa ketjuliikkeiden tusinatavara rihkamakoruja. Kyllä nämä ovat paljon persoonallisempi ja kaikin puolin kestävämpi valinta. Hinta-laatusuhdekin on ihan eri luokkaa kuin rihkamakoruissa jotka nopeasti tummuvat ruman näköisiksi, niin että ei niitä viitsi enää käyttää. Televisio Summerstoresta löytyy kotimaisten suunnittelijoiden vaatteita mm. Ivana Helsingin, R/H:n ja Katri Niskasen mallistoista ja näitä kauniita MyOlsson mekkoja erilaisilla digiprinttikuoseilla.


Tässä vielä nämä R/H:n Mountain korvikset. Vahvasti suosittelen että käyt tutustumassa tähän ihanan persoonalliseen putiikkiin, ihan muuten vaan uteliaisuudesta tai vaikka valmistujaisjuhliin juhlamekkoa etsiessä. Täällä saa varmasti myös hyvää palvelua iloiselta ja ystävälliseltä myyjältä.

Samalla reissulla kävin tutustumassa, myös Nordic Design pop-up shopissa Galleria Esplanadin pohjakerroksessa. Paikalle on koottu kotimaisen muodin eturivin suunnittelijoiden mallistoja, joten täällä on helppo tutustua kotimaisten tekijöiden tuotteisiin. Myyjät kertovat mielellään esillä olevista merkeistä ja tekijöistä niiden taustalla. Tutustu Nordic Design pop-up shopin merkkeihin facebook-sivulla ja tapahtumasivulla.


Ylimmän kuvan nahkalaukut kuuluvat 2or+ by Yat mallistoon, keskikuvassa tuusulalaisen Su:n pellavashortsit ja yllä olevassa kuvassa tamperelaisen Viona Blu:n ylellisen tyylikkäät käsintehdyt nahkalaukut, joissa on käytetty materiaalina kalan- ja lehmännahkaa. 


Näissä  Littlebit designin koruista löytyy asennetta joka lähtöön. Miltäs kuulostaisi, screw perfection, turhankin ihana tai let shit go. Rannerenkaiden ja kaulakorujen tekstejä on paljon erilaisia englanniksi ja suomeksi, kirosanoillakin höystettynä. Littlebit design on perheyritys joka toimii Kuusankosken Taideruukissa. 


Nordic Design pop-up shop on avoinna toukokuun loppuun asti. Osa valikoimasta antaa tilaa uusille tuotteille viikoittain, joten kannattaa vierailla täällä useammankin kerran. Käy tutustumassa shoppiin ja jututtamassa myyjiä, sillä paikalla on paljon muutakin nähtävää kuin nämä muutama kuva tässä. Muista käydä myös Helsingin keskustan Sokoksella tutustumassa Fin Pop-Up shoppeihin naisten, miesten ja laukkuosastoilla.

Näin löydät perille:
  • Televisio Summer Store, Unioninkatu 27 b, elokuun lopuun asti. Jos liikut Turun suunnalla, niin käypä tutustumassa Televisio Lifestyle Storeen, Hämeenkatu 32, Turku.
  • Nordic Designer's pop-up shop 30.5. asti, Galleria Esplanad pohjakerros, sisäänkäynti Pohjoisespladin ja Aleksanterinkadun puolelta. 
  • Sokos, FIN POP UP, elokuun loppuun asti, Mannerheimintie 9, Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi kommenttiboxiin...