torstai 11. joulukuuta 2014

Kotimaista käsityötä kotiin

Niin kuin viime viikolla lupailin niin tässä olisi vähän lisää joululahjavinkkejä, tällä kertaa kotiin. Kaikenlaista tarpeellista voi tarvita myös kotiin ja meillä on paljon osaavia tekijöitä jotka tarjoavat ratkaisuja arjen tarpeisiin. Hyvän muotoilun tunnistaa siitä että siinä yhdistyvät kauneus ja käytännöllisyys. Omaperäisyys ja persoonallisuus tuo myös jotain uutta ja hauskaa ihan tuttuihinkin tuotteisiin. Aina ei tarvitse tyytyä siihen tarjontaan mitä lähimmässä marketissa tai tavaratalossa on tarjolla. Tässä on muutamia vinkkejä jouluksi tai ihan arkipäivää piristämään.


1. No more Seasons, Rosebud-tarjotin 29,90€ täältä. 2. Veikeät huopaiset Eija Pirttilahden Kettu olutcooleri 59€ ja viinicooleri 79€ täältä. 3. Think Today, Palapeli lasialuset / pannunalunen / cooleri, keraamisesta laatasta, täältä.  4. Pentikin keittiöpyyhe, joulusesonkikuosi Omenapuu, 10,50€, Pentikin myymälöistä ja verkkokaupasta täältä. 5. Verso Design, Kirsikka huopapannunalunen 13,90€, täältä. 6. Pauliina Rundgren tarjotin Lehti -emalikoristeella 43,30€ ja 7. tuikkualusta Lumihiutale 19,90€ täältä. 8. Valona design, Koivukristalli suuri tähti 19€ ja pieni tähti 15,50€ täältä. 9. Hile Design, Sola suodatinpussiteline 32€ ja Kapu kahvimitta/pussinsulkija 18€ täältä. 10. Pauliina Rundgren jääkaappimagneetti Lintu 12,90€ ja 11. teesiivilä Lehti 25,90€ täältä.

Näitäkin tuotteita voi löytää monista joulumyyjäisistä tai joulukaupoista, joten kannattaa kierrellä niitäkin jos kohdalle osuu. Jos kuitenkin on niin että omalta paikkakunnalta ei löydä mieleisiään tuotteita niin verkkokaupat palvelevat yötä päivää ja näitä tuotteita ja paljon muuta löydät seuraamalla linkkejä.

Nuo Eija Pirttilahden huopaiset coolerit ovat aivan ihanan suloisia ja hänen nettisivuiltaan (seuraa em. linkkiä) löydät vielä lisää noita ihanuuksia, kuten hirviä, poroja, karhuja ja jäniksiä. Think Today taas on ekologisen ihmisen valinta, heidän tuotteensa tehdään sisustus- ja rakennusalan hukkamateriaalista, kuten keraamisista lattialaatoista, laminaatista tai esim. muovimatosta. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. sisustus- ja käyttöesineitä kotiin ja keittiöön, laukkuja ja asusteita. Valona designin koivuvaneriset koristeet ovat modernin tyylikkäitä, mutta niissä on myös jotain peristeistä ja tuttua, joten ne ovat erittäin hyvä vaihtoehto muoviselle joulukoristekrääsälle ja kestävät vuosia eteenpäin ajattoman kauniina. Joulun jälkeen koristeet voi pakata litteään pakettin eivätkä ne vie säilytystilaa kuin ihan pikkuisen. Pauliina Rundgrenin emalikoristeiset sisustus- ja kodinesineet ja myös korut, löydät Taito Shopin myymälöistä ja verkkokaupasta, sekä käsityö- ja designliikkeistä ympäri Suomea. Taito shopista löytyy myös noita Eija Pirttilahden huopaisia kettucoolereita ja Verso Designin tuotteita. Jouluun on enää toista viikkoa, joten nyt on aika aktivoitua jouluostoksille, jos ei ole vielä ehtinyt ja vähän voi herkutellakin joulua odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi kommenttiboxiin...