sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Design District Market

Tänään järjestettiin Vanhalla ylioppilastalolla Design District Market -tapahtuma, jossa kävin katselemassa joululahjaideoita ja löysin nämä hienot Be & Livin designtuotteet. Hienointa näissä on se että nämä kaikki tuotteet on pakattu litteisiin pakkauksiin, joten ne vievät kuljetuksessa vähän tilaa ja ovat kevyitä. Ne voi lähettää helposti myös postissa joululahjaksi vaikka kaukana asuvalle ystävälle. Tuotteet on suunniteltu niin että ne ovat helposti kasattavia ja sopivat kuulemma hyvin lyhytpinnaistenkin ihmisten kasattaviksi.

Joulukalenteri voi olla näin moderni ja tyylikäs. Palloihin voi laittaa mieleisiään yllätyksiä, eikä tämä ole mikään kertakäyttökalenteri, vaan kestää käyttöä vuodesta toiseen. Kuusesta on alla pienempi versio, jota voi käyttää koristeena tai avata ja käyttää pannunalusina joulupöydässä.





Kukan muotoisessa hedelmäkorissa hedelmätkin pysyvät hyvänä pidempään ilmavan rakenteensa ansiosta. Näissä tuotteissa kyllä konkretisoituu hyvä muotoilu joka on jokaista yksityiskohtaa myöten tarkkaan mietitty, eikä kauneusarvojakaan ole unohdettu. Kyllä nämä ovat juhlapöydän katseenvangitsijat, samoin kuin nuo ylemmän kuvan messinkilevystä taivutettavat tuikkulyhdyt. Käy kurkkaamassa lisää näitä ihanuuksia Be & Livin nettisivuilta, sieltä löytyy myös nettikauppa.

Tässäpä kaunis ja käytännöllinen ratkaisu lehtikoriksi. Telineeseen voi laittaa haluamansa kassin, vaikka paperikassin ja täyden kassin voi sitten tyhjentää helposti keräyslaatikkoon. Tämän käytännöllisen telineen takana on Everyday design. Lisää tyylikkäitä arjen apulaisia löytyy heidän heidän nettisivuiltaan.

Kaunisteen keittiöpyyhkeet tuovat kyllä väriä keittiöön ja pyyhkeeseen painettu vuosikalenteri on hauska idea. Sen voi ripustaa vaikka keittiön seinälle. Lisää näitä värikkäitä tekstiilejä ja muita tuotteita löydät Kaunisteen nettisivuilta.

Tässä ensimmäisiä joululahjavinkkejä, näitä esittelen vielä paljon lisää tästä eteenpäin, aina jouluun asti. Pysy siis mukana niin saat hyviä vinkkejä pukinkonttiin kotimaisilta tekijöiltä. Näin voit omalta osaltasi tukea kotimaista työtä ja sen tekijöitä. Tehdään yhdessä kotimainen joulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi kommenttiboxiin...