maanantai 23. marraskuuta 2015

Mashup pop up shop

Käykääpäs ihmiset tutustumassa Mashup pop up shopiin Lasipalatsilla Helsingin keskustassa. Tarjolla on hieno valikoima kotimaista muotia ja käsityötä. Pop up kauppa on ollut auki jo viikon verran ja on avoinna vielä tämän viikon, joten vielä ehtii hyvin käydä tekemässä hyviä ostoksia itselle ja pukinkonttiin.




Uhana Designin mallistosta löytyy mm. supersuositut pisarakorvikset uusissa ihanissa syksyn väreissä. Itsellekin on näitä päässyt pesiytymään kolme paria ja aina vain houkuttaa ostaa uusia värejä, on ne vaan niin koukuttavia. Tuota Usva-mekon hienoa kuosia hehkutin jo aikaisemmin tässä kuussa ja nyt pääsin hypistelemään sitä ihan omin käsin. Materiaali on silkki-puuvillasekoitetta ja vaikutti oikein miellyttävältä.




Yläpuolella ensimmäisessä kuvassa on Vieton mallistoa. Vietto on ekologinen vaatemerkki joka tekee tuotteensa ylijäämä- ja kierrätetyistä materiaaleista. Seuraavissa kuvissa on Kenkäpaja Pihkan käsityönä tehtyjä kenkiä ja laukkuja. Alla Lillan Helsingin värikkäitä Pom Pom sormuksia.




Koruvalikoimaan kuuluu mm. nämä kauniit vintagehekiset Fine van Brooklinin korut ja Tytti Lindströmin herkät hopealangasta virkatut korut. Myymälän valikoimaan kuuluu myös Jatulin vaatemallistoa ja kalusteina on käytetty kauniita Ondon pöytiä, jotka eivät pääse näissä kuvissa oikeuksiinsa. Nämä ja paljon muuta löytyy siis Mashup pop up shopista Lasipalatsilta Simonkadun puolelta. Kannattaa käydä tsekkaamassa, myymälä on auki 29.11 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi kommenttiboxiin...