sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Marraskuun fiiliksiä

Marraskuun ensimmäinen päivä valkeni juuri niin harmaana ja hämyisenä kuin vain odottaa. Juuri tämä aika vuodesta on aina ollut inhokkejani, aika jonka mieluiten voisi vaikka poistaa kokonaan kalenterista. Tämä syksy on ollut kuitenkin kaunis ja valoisa. Vielä viimepäivinä on saatu nauttia kauniista aurinkoisista päivistä, ne ovat kuin valohoitoa sielulle, joka kärsii kaamoksesta. Marraskuu, se aika vuodesta kun on vaan kylmää, märkää ja pimeää... Voisiko siitä jotenkin inspiroitua..?


pitkä mekko Uhana Design, korvakorut ja kaulakoru Nouseva myrsky, huopahattu ja villakangastakki Your Face, cashmerehuivi Balmuir, nahkalaukku Moimoi.

Niin vain kävi että kun ensimmäiset vilaukset näin tuosta Uhana Designin mekon kuosista Facebookista syyskuun lopulla, niin kiinnostuin heti. Se sai minut odottamaan millon pääsen hypistelemään kyseistä mekkoa, joka luvattiin loka-marraskuussa tulevan saataville, vaikka en mikään mekkoihminen olekaan. Minä olen niitä ihmisiä jotka käyttävät mekkoja tai hameitakin vain kesällä, kun on lämmintä. Enkä aina silloinkaan. Tuo kuosi on vaan niin hieno että ei sitä voi olla fiilistelemättä. Upeita ovat myös Uhana Designin Islannissa kuvatut malliston fiiliskuvat, käykäähän kurkkaamassa ne Facebookista jos ette ole vielä niihin tutustuneet.  Kokosin sitten tähän muutaman muunkin tuotteen jotka sopivat hyvin yhteen marraskuiseen fiilikseen, kotimaisilta merkeiltä tottakai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi kommenttiboxiin...